Brons Telefoon en schoudertasje Brons Telefoon en schoudertasje Brons Telefoon en schoudertasje Brons Telefoon en schoudertasje
Brons Telefoon en schoudertasje Brons Telefoon en schoudertasje Brons Telefoon en schoudertasje Brons Telefoon en schoudertasje

Super leuk en van een handig formaat telefoon/ en schoudertasje tasje. Het tasje heeft een geweldige mooie geweven brede verstelbare schouderband, de trend van nu! Daarnaast heeft het tasje ook een smalle band in de kleur van het tasje, dus maar liefst twee schouderbanden heeft dit geweldige tasje.
Je kan de tas zowel om je heup als om je schouder dragen, de schouderband is op zijn kleinst 85 cm en verstelbaar tot maximaal 130cm.
Het tasje heeft een prachtige leerlook!
Het handige tasje is voorzien van maar liefst 3 vakken. De voorzijde van de tas heeft een vak wat af te sluiten is doormiddel van een klep met een stevige magneetsluiting. Het grote middelste vak is afsluitbaar doormiddel van een ritssluiting en de achterzijde van het tasje heeft ook een vakje die afsluitbaar is doormiddel van een ritssluiting.

Details:
Kleur: Brons
Materiaal: Kunstleer 
Afmeting: 15cm x 20 cm
Afmeting schouderbanden: Verstelbaar tot maximaal 130cm

  

Verzendkosten

€ 4,55

Brons Telefoon en schoudertasje
€ 24,95 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen